Region

Svet

Goca Tržan: Zamišljam svadbu kao u filmovima Emira Kusturice - Prase na stolu, sa jabukom u ustima

Goca Tržan iako je pre nepunih sedam dana operisala izraslinu ispod oka, već se nalazi u studiju gde snima nove pesme, ali pošto je nedavno i zaprošena od svog četrnaest godina mlađeg dečka Raše Novakovića, pevačica ne isključuje i mogućnost venčanja.

Goca Tržan: Zamišljam svadbu kao u filmovima Emira Kusturice - Prase na stolu, sa jabukom u ustima



Gocu Tržan obožavateljka napala ispod tuša u teretani (Foto)
"Još nismo odlučili kada će biti venčanje. Samo smo pričali na tu temu, ali nemamo konkretan plan. Udaja mi u ovom trenutku nije prioritet, ima mnogo važnijih stvari od toga, a jedna od njih je rešavanje stambenog pitanja. Raša i ja nameravamo da kupimo kuću. Najvažnije je da se u naše planove uklopi Lena, koja u septembru polazi u školu, pa još nismo doneli konačnu odluku o preseljenju, odnosno kada će to tačno biti", kaže Goca i dodaje da ne planira nikakvu veliku svadbu, ali da i ako do nje dođe volela bi da bude kao iz filmova Emira Kusturice:

"Može da se dogodi da bude samo venčanje i ručak za najbliže. Ukoliko, ipak, odlučimo da napravimo veliku svadbu, zamišljam da to bude kao u filmovima Emira Kusturice. To znači, prase na stolu sa jabukom i da ja kao mlada budem u centru pažnje", kroz osmeh priča pevačica i dodaje da bi volela da joj na svadbi bude muzika iz sedamdesetih i osamdesetih godina:

Udaje se Goca Tržan! Mladoženja Raša 14 godina mlađi! (Foto)
"Volela bih da to bude muzika iz sedamdesetih i osamdesetih godina. Nikako ovo što se danas svira i peva na svadbama. Muka mi je od kojekakvih bendova kojih ima napretek. Nekad mi dosadi i ovo što ja pevam. Uželela sam se neke drugačije muzike", kaže Goca koja u studiju Vlade Georgieva privodi kraju snimanje dve nove pesme koje će se naći na njenom novom albumu.

Autor: J.B.
Izvor: Novosti
Foto: Twitter/GordanaTrzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>