Svet

Region

Mihael Šumaher: Lekari odustali od buđenja iz kome, PR demantuje!

Sedmostruki prvak Formule 1 Mihael Šumaher od 29. decembra nalazi se u indukovanoj komi, a iako je buđenje započeto i u početku je bilo pozitivnih prognoza, lekari su sada odustali od nastavka buđenja iz kome.

Mihael Šumaher: Lekari odustali od buđenja iz kome, PR demantuje!



Mihael Šumaher počeo da se budi iz kome: Pomera usta
Oporavak legendarnog vozača Mihaela Šumahera traje već skoro dva meseca i nema izgleda da će se skoro privesti kraju. Kako je i sama porodica čuvenog Nemca izjavila, svaki dan je borba za sebe i prognoze se svakog trenutka mogu promeniti, a upravo je to razlog zbog kog ne žele da detalje njegovog stanja iznose u javnost.

Nema krivaca za nesreću Mihaela Šumahera
Lekari su počeli da bude Šumahera iz kome krajem januara i tada je bilo pozitivnih prognoza, s obzirom da je trepnuo i počeo da pomera usta, ali, sudeći po poslednjim informacijama koje prenose "Bild" i "Fokus" došlo je do novih komplikacija i buđenje iz kome je prekinuto, a za sad nije poznato ni da li će biti nastavljeno.

Ipak, izgleda da prognoze i nisu tako crne, jer je PR Mihaela Šumahera demantovala ove navode, rekavši kako buđenje nije obustavljeno: "Mi smo naglasili da će taj proces dugo trajati, a pojedini mediji su iskoristili naše rečenice kako bi izazvali negativne reakcije u procesu lečenja i samo naškodili Šumaherovoj porodici", izjavila je ona.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Michael R. Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>