Region

Svet

X Factor Adria: Mladi Doktori oduševili Rijaninog producenta! Ostaje u Beogradu da čuje i upozna ove sjajne momke!

Štićenici Kristine Kovač, grupa Doktori, koja je u X Factoru Adria svojim šarmom i neverovatnim vokalnim sposobnostima pridobila gotovo svu žensku populaciju, ali i one "nesalomive" muškarce, nesumnjivo će krenuti putem slave i stazom pravih svetskih zvezda.

X Factor Adria: Mladi Doktori oduševili Rijaninog producenta! Ostaje u Beogradu da čuje i upozna ove sjajne momke!



Kako dnevni list "Kurir" piše, povodom sedmog live izdanja popularnog muzičkog takmičenja, u Beograd je doputovao niko drugi do Rijanin producent, i to - da bi lično čuo i upoznao ove talentovane momke!

X Factor Adria proglašen za najgledaniji šou na Balkanu! U utorak - Veče filmske muzike
"Producent iz čuvene producentske kuće Universal gledao je na Youtube-u snimke naših kandidata i najviše su mu se dopali Doktori. Došao je u Srbiju da bude gost na jednoj privatnoj zabavi u Rijaninu čast. Želja mu je bila da na žurku dođu Armin Malikić, Predrag Antić, Marko Balabanović, Uroš Turkulov i Nikola Stanojević", otkrio je izvor "Kuriru", te dodao da tada nije došlo do planiranog susreta, pa je Rijanin najbliži saradnik produžio boravak u Beogradu kako bi sutra odgledao njihov nastup.

Ovi, pre svega mladi, ali izrazito muzikalni i harizmatični momci, svakim danom svojom neposrednošću dodatno osvajaju publiku, pa su jedni od glavnih potencijalnih pobednika prve sezone X Factora.


Foto: Facebook/X Factor Adria/Luka Pilipović

X Factor Adria: Kristina Kovač pohvalila Doktore - Moje vikanje je urodilo plodom!
Njihova ponosna mentorka Kristina Kovač dakako već sada ima razloga za slavlje, a kako saznajemo, pripreme za sutrašnji nastup bile su veoma zahtevne. Ipak, vredni momci su ih udruženim snagama apsolutno savladali pa verujemo da i vi sa nestrpljenjem čekate utorak, 25. februar, 21 sat i novu epizodu X Factora na televiziji Pink.

Ovoga puta biće to tematsko veče, pa će kandidati interpretirati numere iz domaćih i stranih filmova. U kojoj ćemo kompoziciji uživati dok na sceni budu šarmantni Doktori, ostaje da vidimo.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>