Region

Svet

Dejvid Bekam ambasador dobre volje: Video koji će vas rasplakati (Video)

Fudbaler Dejvid Bekam otišao je prošle nedelje na Filipine i posetio decu koja su žrtve tajfuna koji ih je pogodio. Ovom prilikom mnoga deca ostala su bez roditelja, ali i bez svojih domova.

Dejvid Bekam ambasador dobre volje: Video koji će vas rasplakati (Video)



Dejvid Bekam ponosni tata: Moji sinovi će biti ubice ženskih srca
Na Filipinima je snimio promotivni video kao Unicefov ambasador dobre volje. Fotografijama na kojima drži bebu već je uspeo da razneži ceo svet, a sada je prikazano i kako se Bekam igra sa decom, kao i deo u kome govori o milionima dece koja su ugrožena.

"Mali dvogodišnji Eugi nema mamu da ga zagrli kada je uznemiren, jer je ona poginula u udaru tajfuna, to znači da mali Eugi večeras nema dom u koji će se vratiti, jer je i on uništen", govori Bekam u ovom snimku osvrćući se posebno na sudbinu jednog dečaka. Dodaje kako Unicef pomaže svoj deci nakon katastrofa na Filipinima, kao i žrtvama nasilja u Siriji i Centralnoafričkoj Republici, a na samom kraju poziva na donaciju Unicefu.

Pogledajte video snimak koji je Dejvid Bekam snimio za Unicef, a imajući u vidu da i sam fudbaler ima četvoro dece, nije nimalo čudno što ga ovakva dešavanja kao što je sirijska kriza ili nemiri u Centralnoafričkoj Republici dodatno pogađaju kao roditelja.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>