Region

Svet

Slobodan Đurković: Jedva čekam da postanem otac! (Foto)

Pevač i učesnik Farme 5 Slobodan Đurković iskreno otkriva da on i verenica Miljana uskoro planiju svadbu, a do tada će raditi na tome da dobiju bebu. Nije im bitno kog će pola biti, već svakako žele da se ostvare kao roditelji.

Slobodan Đurković: Jedva čekam da postanem otac! (Foto)Sloba Đurković se sa verenicom Miljanom preselio u Beograd (Foto)
"Jedva čekam da postanem otac i nije mi bitno kog pola će biti dete. Nas dvoje uveliko radimo na tome, ali biće onako kako kaže onaj odozgo. Uglavnom, mi se "ne čuvamo", pa kako bude. Voleo bih više od svega da Miljana ostane u drugom stanju, tada ću imati dvostruko slavlje kada se venčamo", kaže Sloba.

On ističe da nisu tačne priče da je odustao od ženidbe, već da trenutno nema vremena da organizuje svadbu: "Imam mnogo nastupa, treba da objavim pesmu i spot, pa moram malo para da zaradim kako bih organizovao svadbu, a ne da gledam da li će mi neko doneti 100 ili 200 evra. Svadba će biti sigurno sledeće godine u Brusu, kolegama ću javiti blagovremeno da bi mogli da se organizuju i dođu na venčanje. Materijalne stvari mi ne predstavljaju zadovoljstvo, želim da mi tog dana dođu dragi ljudi, da pijemo i veselimo se", kaže on.Sloba kaže mu prija zajednički život sa verenicom, ali otkriva da nije zadovoljan njenim kulinarskim umećem. "Doselili smo se iz Brusa, to je ipak malo mesto u odnosu na
Danijel Alibabić u društvu zgodne devojke: Više ne jedem sendviče!
Beograd, pe se još uvek uhodavamo, ali super se slažemo. Ona malo slabije kuva, ali su tu popularni sendviči. Ponekad skuvamo i supicu, ali vibrator nisam našao", šali se Sloba na račun Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, koji su posle odluke o razvodu izneli sav prljav veš u javnost.

Pevač hvali svoju lepšu polovinu zato što trpi njegovo često odsustvovanje od kuće. "Razume moj posao, ali u poslednje vreme vidim da joj malo smetaju moja česta odsustva. Rekao sam joj da će to uskoro proći jer se nedavno završila Farma, pa sam sada popularaniji i imam više tezgi. Na jednom mom nastupu desila se smešna situacija, kada mi je prišla jedna devojka da se slikamo i poljubila me, a tu je bila i moja Miljana. Au, kako je ona tada skočila: "Šta je ovo, ko je ona?". Jedva sam je smirio", iskren je Sloba.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Emil Čonkić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>