Region

Svet

X Factor Adria: Aleksa Perović - Osmehom prikrivam svoje slabosti

Harizmatični učesnik muzičkog takmičenja X Factor Aleksa Perović  važi za jednog od glavnih favorita za pobedu, a iako neki smatraju da je njegov osmeh lažan, mlada tinejdžerska zvezda otkriva da time prikriva svoje slabosti:

X Factor Adria: Aleksa Perović - Osmehom prikrivam svoje slabosti



X Factor Adria: Aleksa Perović napisao pesmu za Daniela Kajmakoskog!
"Ne bih taj osmeh nazvao lažnim. To je jednostavno moj način da prikrijem neke svoje slabosti i u svakom trenutku budem predan svojim nastupima", kaže Aleksa i dodaje: "Ljude ne zanima šta meni fali tokom izvođenja pesme, oni žele dobar nastup i ne interesuje ih moja porodična ili bilo kakva druga privatna situacija. Sve probleme ostavljam ispred bine i pokupim ih tek kad sa nje siđem. Tu sam da pevam i zabavljam publiku".

X Factor Adria: Aleksa Perović zavodi na sceni! Kristina - Slomićeš mnoga srca u toku svoje karijere!
Šarmantni Kraljevčanin uvek pozitivno razmišlja i kaže da sve u životu gleda sa vedrije strane, pa se tako nada i pobedi u X Factoru: "Za mene je čaša uvek polupuna, a ne poluprazna. U ovom slučaju preda mnom je veliki zid i prepreka koju treba da osvojim ali ja sam na njenoj lepšoj strani. Više mi prija da se vodim pozitivnim stvarima. Na takmičenje sam se sam prijavio i odlučio sam da još jednom pokušam, budući da sam već učestvovao u serijalu Ja imam talenat. Ovog puta dobra stvar jeste to što sam bez mnogo uloženog novca dobio fantastičan marketing i omogućeno mi je da se prikažem publici u pravom svetlu", kaže miljenik tinejdžerki koji trenutno nema vremena da razmišlja o ljubavnom životu.

X Factor Adria: Proglašen za najgledaniji šou na Balkanu! U utorak - Veče filmske muzike
"Poslednju vezu raskinuo sam pre početka takmičenja i razlozi za to nemaju nikakve veze sa odlukom da se prijavim na X factor. Trenutno ne razmišljam o ljubavi jer želim da se maksimalno posvetim karijeri. Inače, ja sam veoma nežan, romantičan i posvećen momak. Barem je tako bilo u mojim dosadašnjim emotivnim odnosima", kroz osmeh kaže Aleksa koji uživa u svojoj popularnosti:

"Bio sam u rodnom gradu na tri dana i umesto da se odmorim, samo sam se još više umorio, ali ne žalim se. Prija mi sve što se dešava i lep je osećaj što neko poštuje moj trud ", zaključio je miljenik devojčica.

Autor: J.B.
Izvor: Story
Foto: Faceboo/ X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>