Region

Svet

X Factor Adria proglašen za najgledaniji šou na Balkanu! U utorak - Veče filmske muzike

U utorak uveče na televiziji Pink gledaćemo još jedno takmičarsko veče muzičkog šoua X Factor Adria, a finalisti će se ovog puta gledaocima i žiriju predstaviti pesmama iz poznatih filmova i serija.

X Factor Adria proglašen za najgledaniji šou na Balkanu! U utorak - Veče filmske muzike



 X Factor Adria: Daniel Kajmakoski - Mama mi je pozajmila pare da dođem na audiciju!
Kako se takmičenje bliži kraju, kandidati su sve bolji, konkurencija je jača, ali i sve i napetiji jer niko od njih ne želi da ode kući. Ovog utorka imaće priliku da dalji prolaz obezbede pevajući pesme iz najpopularnijih filmova i serija:

"Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno i mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada", rekao je Daniel Kajmakoski koji je proteklog vikenda u Makedoniji dobio prestižnu nagradu za otkriće godine na manifestaciji “Zlatna bubamara” koja u ovoj zemlji ima tradiciju dugu čak sedamnaest godina.

X Factor Adria: Kaliopi - Svako od kandidata je zaslužio pobedu!
Takođe, i muzičko takmičenje X Factor dobio je nagradu za "Najgledaniji balkanski šou” za predhodnu godinu: "Veoma smo počastvaovani što naši finalisti imaju vernu publiku u Makedoniji! Hvala organizatoru na ovoj prestižnoj nagradi", rekli su iz produkcije.

Naredna emisija X Factora na programu je u utorak od 21:15h na Televiziji Pink, kada ćemo saznati koji će takmičar napustiti najpopularniji šou na Balkanu.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>