Region

Svet

Grupa Models održala promociju kalendara i novih pesama: Mi smo seks-mašine, neuništive smo! (Foto)

Grupa "Models" održala je promociju kalendara i pesama u beogradskom klubu "Cinema", a Anastasija Buđić, Ivana Žigić Ivana Kaluđerović, Dragana Mitar i Ružica Veljković slavile su bez Dragane Rogojević koja je sa dečkom na Tajlandu.

Grupa Models održala promociju kalendara i novih pesama: Mi smo seks-mašine, neuništive smo! (Foto)



Premijera: Grupa Models - Adrenalin! Još jedan vreli spot seksi Modelsica! (Video 18+)
Njih pet dočekivale su goste u provokativnom izdanju, pokazujući svoja seksi tela, što je za muškarce bio pravi užitak. U nekoliko navrata nazdravile su viskijem i poželele sebi sreću i uspeh, a podržale su ih i brojne kolege muzičari među kojima je bio i Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom.



Premijerno: Models - Žmurke, novi spot od kojeg će vam se istopiti monitori! (Video 18+)
"Maksimalno dobro smo odradile nove pesme, spotove i fotografije. Trudile smo se da svi budemo zadovoljni, a nadamo se da će biti i naši dugogodišnji fanovi. Ne obaziremo se na negativne komentare jer oni mogu samo da izlaze iz zlih i ljubomornih usta. Mi smo seks-mašine, neuništive smo (smeh). Ne razumemo šta ljudi imaju protiv ako se zgodna devojka slika u kupaćem kostimu ili u provokativnoj haljini?! Naše fotografije su umetničke i mnogi nas podržavaju, inače ne bismo ovoliko dugo opstale ", rekla je Žigićeva, članica Grupe Models.

Promociji su prisustvovali i Mis Svetlana, Marko Vukotić, Jelena Jovanović, Ivan Marinković, Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom i mnogi drugi.



Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>