Region

Svet

Zvezde Granda: Stefan, Asim, Armin, Marko G. i Marko M. idu u treći krug takmičenja! (Foto)

Održano je još jedno veče popularnog takmičenja "Zvezde Granda" u kome su birani muškarci koji prolaze u sledeći krug, a petorica koja idu dalje su Marko Milojković, Stefan Živković, Asim Selimović, Armin Čohodar i Marko Gačić.

Zvezde Granda: Stefan, Asim, Armin, Marko G. i Marko M. idu u treći krug takmičenja! (Foto)



Zvezde Granda: Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina prošle u treći krug takmičenja! (Foto)
Sudeći po tome kako je ovo veče takmičenja Zvezde Granda počelo, moglo se naslutiti da će žiri biti u velikom problemu kada je baraž u pitanju, s obzirom da su prva četiri kandidata odmah prošla u baraž, ali se posle toga situacija promenila. Ne samo da kandidati nisu prolazili dalje već se žiri nekoliko puta posvađao, a ponovo je Zorica Brunclik bila u problemu sa ostalim članovima žirija.



Saša Popović imao je kiks koji je nasmejao sve u studiju. S obzirom da jedan od kandidata nije prošao dalje po odluci žirija, došao je red na Žiku, Sašu i Lepu Brenu da odluče da li prolazi dalje. "Ne vidim šta je četvrti kandidat bolje pevao od ovog sada, a vi ste ga pustili sa svih pet da", prokomentarisao je Saša, da bi mu žiri objasnio kako je on odlučio da četvrti kandidat ide dalje. "E, ako smo ga mi pustili, onda ćemo da pustimo i ovog", rekao je Saša sa osmehom, a Snežana mu je savetovala da promeni rakiju.



Zvezde Granda do kraja uz Sašu Popovića: Biramo Grand jer nas je stvorio!
Tokom cele emisije Zorica Brunclik bila je poprilično povređena što se njen glas ne računa kao validan, pa je nekoliko puta i za dobre kandidate naglasila kako "ne glasa da ih ostali ne bi diskriminisali". Ovaj problem provlači se već nedeljama kroz nekoliko emisija, još od trenutka kada se Zorica posvađala sa Sašom Popovićem.

Kandidat koji je svakako najjači utisak ostavio i na žiri i na publiku bio je 17-godišnji Marko Gačić koji se od ranog detinjstva bavi muzikom, a on je u baraž prošao sa svih pet glasova žirija, pa žiri "Grand" produkcije nije imao razloga da interveniše.



Za razliku od prethodnih emisija gde se do samog kraja nije znalo da li će se baraž uopšte održati, i u muškoj i u ženskoj kategoriji bilo je po samo šest kandidata, pa je samo jedan ispadao. Međutim, večeras su se u baražu našla osmorica, od kojih je petorica prošlo u treći krug takmičenja, a to su Marko Milojković, Stefan Živković, Asim Selimović, Armin Čohodar i Marko Gačić.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>