Region

Svet

Zvezde Granda Aleksandra Bursać i Miloš Brkić pevali do svitanja! (Foto)

Zvezde "Granda" Aleksandra Bursać i Miloš Brkić održali nastup za pamćenje u popularnoj prestoničkoj kafani"Stara pesma" koja je bila popunjena do poslednjeg mesta.

Zvezde Granda Aleksandra Bursać i Miloš Brkić pevali do svitanja! (Foto)


 
Zvezde Granda do kraja uz Sašu Popovića: Biramo Grand jer nas je stvorio!
Aleksandra Bursać i Miloš Brkić nastupili su protekle srede u poznatoj prestoničkoj kafani "Stara Pesma", a višečasovnoj svirci prisustvovao je veliki broj pobornika dobre narodnjačke svrke, koji su dupke ispunili kafanu.

Aleksandra i Miloš krenuli su sa svirkom sat vremena pre ponoći, a uz njihove pesme đuskalo se do svitanja, ali bukvalno. "Atmosfera je bila takva, da jednostavno nismo želeli da prekinemo svirku, napolju je već uveliko svitalo, a mi smo još uvek pevali", kaže Aleksandra čija duetska pesma pod nazivom "Suze kukavice" već beleži milionske preglede na Jutjubu.

"Već nekoliko nedelja, sredom smo u istoj kafani, i tako će biti i ubuduće, ljudi su već naučili gde je to veče najbolja zabava, pa telefoni non stop zvone", kaže Miloš. Podršku si im pružile kolege, ali i veliki broj drugih poznatih faca koje su se to veče mogle videti u kafani.



Autor: M.P.
Izvor: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>