Region

Svet

Maja Ognjenović: Danilo i ja smo idealan spoj, volimo se beskrajno!

Maja Ognjenović i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović ne skrivaju koliko su srećni u svojoj vezi. Često svoje fanove putem društvenih mreža umeju da obraduju nekom zajedničkom fotografijom, a naša proslavljena odbojkašica otkrila je da bez Dače ne može da izdrži duže od dve nedelje.

Maja Ognjenović: Danilo i ja smo idealan spoj, volimo se beskrajno!



Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović: Više ne kriju svoju ljubav! (Foto)
Maja Ognjenović trenutno se nalazi u Češkoj zbog obaveza prema klubu, ali svaki svoj slobodan trenutak koristi da provede sa Dačom Ikodinovićem koga smatra muškarcem svog života.

"Danilo i ja imamo interni dogovor da nikada ne budemo razdvojeni duže od dve nedelje jer je to najduži period koji možemo da izdržimo jedno bez drugoga. Tokom vremena koje provedemo zajedno akumuliramo dovoljnu dozu ljubavi do sledećeg viđenja", rekla je Maja i dodala:

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović nastavljaju da ljubavišu preko Tvitera
"Počeli smo da živimo zajedno kad smo shvatili da nam je tako jednostavnije i lepše nego da gubimo vreme odlazeći jedno kod drugoga. Nas dvoje smo vrlo slični u razmišljanjima i stavovima, ali i po karakteru. Veliki smo emotivci i prepoznali smo se u pravo vreme. Mi smo idealan spoj, volimo se beskrajno".

Maja ne krije da Dača češće dolazi kod nje, ali samo jer je ona uslovljena da zbog, svakodnevnih treninga i utakmica bude u Češkoj.

"Emotivna stabilnost koju imam uz Danila mi izuzetno znači, a pre svega razumevanje koje ima za moje obaveze jer je prošao sve to tokom svoje vrhunske sportske karijere. Njegov posao dozvoljava veću fleksibilnost te priznajem da se češće on prilagođava mojim obavezama. Ubeđena sam da daljina ne može da ugrozi vezu dvoje ljudi koji se iskreno vole" kaže odbojkašica i dodaje da ona i bivši vaterpolista ne planiraju u skorije vreme venčanje i prinovu iako sanja zajedničke snove o porodici i deci.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter/ Danilo Ikodinovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>