Region

Svet

Lepa Brena: U životu mi trenutno nedostaje pegla!

Pevačica Lepa Brena pre sedam dana održala je spektakularni koncert u hali "Spens" u Novom Sadu, a sada se okreće novim obavezama i otkriva kako reaguje na tračeve, kao i da joj trenutno u životu nedostaje jedino pegla.

Lepa Brena: U životu mi trenutno nedostaje pegla!



Lepa Brena i Boba izdaju luksuznu vilu u Majamiju
"Priče rekla-kazala, dotezala-zatezala me nikada nisu doticale. Svako treba da popravi ono što mu se ne dopada, a pogotovo ako ste javna ličnost koja treba da zrači samopouzdanjem sa scene", kaže Brena i dodaje da su joj glavni modni kritičari sinovi.

"Moji sinovi su sada oduševljeni mojim stilskim kombinacijama. Vole da izlazim s njima, da se oblačim moderno, jednom rečju, da im mama bude "in". Ali meni je teško da ustanem ujutru, ako sam u grad sa sinovima izašla posle ponoći. Tako da se po tome ne uklapam u današnji stil života omladine", iskrena je bila pevačica.

Brena je, kako i sama kaže, ostvarila sve svoje ciljeve u životu i trenutno najviše uživa u društvu svojih najmilijih, a jedina stvar koja joj nedostaje je pegla koja joj se pokvarila. "Trenutno mi nedostaje pegla. Jutros mi je crkla i moram da idem da kupim novu", rekla je kroz osmeh najveća balkanska zvezda.

Autor: J.B.
Izvor: Hello
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>