Svet

Region

Leonardo DiKaprio planira venčanje: Jako sam zaljubljen i srećan!

Popularni glumac Leonardo DiKaprio prošle godine ozvaničio je vezu sa svojom devojkom, supermodelom Toni Garn, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio je da razmišlja i o venčanju.

Leonardo DiKaprio planira venčanje: Jako sam zaljubljen i srećan!



Gostujući u jednoj popularnoj emisiji Leonardo je otoreno progovorio o svom ljubavnom životu i rekao da ne isključuje mogućnost venčanja: " Sigurno je da će jednog dana do toga doći. Puštam stvari da idu svojim tokom i ako sve bude kako treba, doćiće i do venčanja", rekao je glumac.

Leonardo Di Kaprio i Toni Garn potvrdili vezu: Poljubac na crvenom tepihu! (Foto)
Leonardo i supermodel Toni Garn jako su se zbližili tokom zajedničkog odmora koji su proveli u Francuskoj, a glumac ne krije da je veoma zaljubljen i srećan: "Ja sam jako srećan u svojoj vezi. Toni je mlada i šarmantna osoba koja me je potpuno očarala. Šta će se dalje desiti još uvek ne znam".

Slavni Leonardo i 20-godišnja lepotica u vezi su od leta kada su uhvaćeni kako tokom zajedničkog odmora razmenjuju nežnosti na jahti u Monaku. Tek sada su svoju vezu zvanično potvrdili, a sudeći po Leonardovim uspesima u prethodnoj godini, 2014. bi mu mogla doneti i pravog Oskara.

Autor: J.B.
Foto:Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>