Region

Svet

Vanja Mijatović: Volite život i cenite sitnice! Srećna sam što sam preživela!

Pevačica Vanja Mijatović je pre tačno godinu dana, zajedno sa svojim kolegama Stefanom Petrušićem i Anom Sević na autoputu Novi Sad - Beograd, doživela tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je zadobila ozbiljne povrede opasne po život.

Vanja Mijatović: Volite život i cenite sitnice! Srećna sam što sam preživela!



Premijera! Vanja Mijatović objavila novu pesmu Plava soba! (Video)
Mlada pevačica Granda kaže kako to veče nikada neće zaboraviti, jer je automobil kojim je upravljao Stefan izgubio kontrolu usled neosvetljenog puta i udario u stub. U nesreći,  Vanja je dobila povrede grudnog koša i kičme pa joj je trebalo jako dugo da se oporavi.

Vanja Mijatović stala na noge, prošetala Kraljevom (Foto)
Ona je zahvalna Bogu što ih je sačuvao i juče je u znak zahvalnosti upalila sveću u crkvi: "Jučerašnji dan mi je bio ispunjen osmehom i ne mogu da prestanem da se smešim, vrlo je čudan osećaj. Bio je to moj drugi rođendan. Volite život i cenite sitnice. Zahvalna sam Bogu što je bio uz mene te kobne noći kad mi je zaista bio potreban. Sad se dobro osećam i zbog toga sam otišla i do crkve. Srećna sam što nemam ni fizičkih ni psihičkih posledica, jer sam mnogo radila na sebi. Dugo sam nepokretna ležala u krevetu i bukvalno sam ponovo učila da hodam. Boravila sam u kući mojih roditelja u Kraljevu i oni su pazili na mene kao na bebu", rekla je Vanja i dodala:

"Ana i Stefan su takođe brinuli o meni i tim gestom su pokazali da su pravi prijatelji. Bili su uz mene kad mi je bilo najteže, a to se ne zaboravlja".

Mijatovićeva kaže da se uvek uznemiri kad prođe pored mesta nesreće: "Nekoliko puta sam tuda prošla. Prvi put mi je bilo užasno, htela sam da izbegnem tu putanju, ali sam ipak morala da prođem. Uvek se uznemirim, ali brzo prođe", kaže Vanja koja jučerašnji dan slavi kao drugi rođendan.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Vanja Mijatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>