Style

Ljubav

Drastična promena imidža: Seka Aleksić fanove oduševila novom frizurom (Foto)

Pevačica Seka Aleksić poznata je po čestim promenama imidža i drastičnim transformacijama, ali ovog puta, verujemo, niko nije očekivao da će svoju dugu kosu potpuno zameniti kratkom.

Drastična promena imidža: Seka Aleksić fanove oduševila novom frizurom (Foto)



Obuća koju nose naše zvezde: Skupo i jednokratno (Foto)
Seka je poznata po tome što se ne plaši da proba nešto novo, a ovaj put odlučila je da isprati novi trend i u potpunosti skrati svoju dugu kosu, koja je godinama bila deo njenog imidža. Pevačica je na svoj Fejsbuk profil postavila fotografiju iz frizerskog salona na kojoj je leđima okrenuta pozirala tako da se vidi nova frizura, a ispod koje je uz blagi osmeh napisala samo: "Dečak".

Sekini fanovi uglavnom su bili oduševljeni promenom i zaključili da njihovoj Kraljici sve frizure stoje savršeno, mada, bilo je i onih koji žale za njenom dugom kosom i ženstvenim uvojcima.

Kako se vama čini novi imidž Seke Aleksić i koliko je hrabrosti za ovako nešto potrebno, pogledajte fotografiju pa prosudite sami. Mi ćemo se složiti sa većinom pevačicinih fanova i reći da joj svaka frizura, bilo duga ili kratka, stoji odlično!


 
Autor: J.B.
Foto: Instagram/Seka Aleksić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>