Region

Svet

Goca Tržan: Od Leninih pitanja mi se ponekad srce cepa!

Pevačica Goca Tržan važi za jednu od žena koje su štošta prošle u životu, ali i tako rastrzana uvek gleda napred i nastavlja da se bori. Trenutno u studiju uz pomoć svog dečka Raše Novakovića snima dve nove pesme, "Zarobljena" i "Gluve usne".

Goca Tržan: Od Leninih pitanja mi se ponekad srce cepa!



Goca Tržan podnela tužbu protiv Ivana Marinkovića!
Pevačici najteže pada kada vidi da njena ćerka pati, jer, kako i sama kaže, suviše je mala da bi razumela neke stvari.

Iako je psihički jaka, Goca na Lenina pitanja često ne pronalazi odgovor: "Mnogo puta mi je postavila pitanja od kojih mi se srce cepa, ali to je deo naših života i mi sa tim moramo nastaviti da živimo", kaže Goca i dodaje da joj je jako teško da priča o bivšem suprugu i na tu priču je stavila tačku.

Goca Tržan pokazala ožiljak (Foto)
"Iskoristiću priliku i ovaj prostor koji sam sama zaslužila, nije mi ga niko dao, da zamolim gospodina Marinkovića da se 9. aprila pojavi na ročištu, pošto se sada nije odazvao pozivu za povećanje alimentacije, koju bi on trebao da plaća za izdržavanje svog deteta", kaže ogorčeno pevačica.

Goca Tržan ne dozvoljava da je išta slomi, bori se i radi na novim pesmama koje će joj obezbediti još bolje sutra: "Ja sam rekla da želim jednu pravu pesmu i mislim da je ovo jedna od tih", rekla je Goca kojoj u novoj pesmi "Zarobljena" pomaže i dečko Raša Novaković. Dve nove pesme neći će se na pevačicinom sledećem albumu, koji bi uskoro trebalo da se pojavi u prodaji.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus


>