Region

Svet

Prokletstvo ili sudbina reality show-a u Srbiji?!

Od kada su u Srbiji počele da se prikazuju reality emisije, na njih kao da je bačeno neko prokletstvo. Pojedine učesnike reality show-a "Velikog brata", "Vip Velikog brata, "Farme", "Operacije trijumf" umesto sreće, popularnosti, para i uspeha, sačekala je tuga, nesreća, patnja, bol.

Prokletstvo ili sudbina reality show-a u Srbiji?!



Prva velika tragedija se dogodila kada su u decembru 2007. god  poginuli,  Zorica Lazić, Elmir Kuduzović i Stevan Zečević-Zeka. Bivši učesnici drugog serijala "Veliki brat", koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći na putu Beograd-Šabac, sletevši u reku Vukodraž.

Danilo Tomić takođe učesnik drugog serijala  "Veliki brat" uhapšen je u novembru 2009. godine zbog iznude novca od svog sugrađanina. Danilo je uhapšen u trenutku kada mu je žrtva predavala novac.

Antal Skendžić je bio učesnik generalne probe "Velikog brata" 2006.godine. On je u svojoj kući u Banatskom Višnjićevu ubio svoju majku Rozaliju Greguš-Skendžić. Zbog ovog zločina Antal je osuđen na 10 godina zatvora.

Adnan Babajić, pobednik "Operacije trijumf" 2008.godine, po povratku sa nastupa u januaru 2010. godine, doživeo je saobraćajnu nesreću, na svu sreću bez povreda.

Milica Majstorović, učesnica "Operacije trijumf" 2008. godine, pokušala je nedavno sebi da oduzme život prekomernom dozom lekova. Zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, Milica je preživela.

Snežana Mišković-Viktorija, učesnica "Farme" 2009.godine, doživela je nesreću u decembru po izlasku sa imanja u Barajevu, na putu ka studiju u Šimanovcima. Automobil u kome se nalazila sleteo je sa puta i uprkos stravičnom prevrtanju, Viktorija i vozač prolaze sa lakšim povredama.

Filip Kapisoda, učesnika "Vip Velikog brata" 2009. godine, u januaru 2010. godine sa svojom devojkom Ksenijom Pajčin doživljava saobraćajnu nesreću, a oboje prolaze bez ozbiljnijih povreda. Posle samo dva meseca, 16.03.2010. godine, Filipa i Kseniju pronalaze mrtve u Ksenijinom stanu. U ovom slučaju se okolnosti još ispituju ali policija navodi da najverovatnije u pitanju ubisto i samoubistvo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>