Svet

Region

Razvodi se Maraja Keri? Ljubomora glavni razlog! (Foto)

Dugo se po svetskim medijima spekuliše da je brak između pevačice Maraje Keri i njenog supruga Nika Kenona zapao u krizu, a sada je sve izvesnije da će se i zvanično razvesti.

Razvodi se Maraja Keri? Ljubomora glavni razlog! (Foto)



Premijera: Maraja Keri potpuno gola u novom spotu! (Foto+Video)
Gostujući u jednoj radijskoj emisiji pre nekoliko nedelja, pevačica Maraja Keri je otkrila da polovinu svog braka nije znala gde joj se suprug nalazi i da je najveći problem u njihovoj vezi daljina.

Nik zbog poslovnih obaveza većinu svog vremena provodi u Los Anđelesu, dok pevačica u Njujorku brine o njihovim dvogodišnjim blizancima. Navode o razvodu podgrejala je i prodaja njhove vile u Bel Airu koja se procenjuje na 13 miliona dolara, a i činjenica da su na premijeru Marajinog novog spota za pesmu "You’re Mine" došli odvojeno.


Takođe se kao razlog razvoda navodi i Nikova ljubomomora, jer njegova supruga često sarađuje sa zgodnim plesačima. Ipak, ono što je zbunilo fanove popularne pevačice, kao i medije je fotografija koju je Maraja postavila za Dan zaljubljenih na svoj Instagram profil, a pored koje je napisala: "Moj poklon je ovde, volim te!".

Ako je suditi prema fotografijama, do razvoda ipak ne bi trebalo da dođe. Poznati par se venčao 2008. godine, a pre sklapanja braka potpisali su i predbračni ugovor u kome je pevačica zaštitila svo svoje bogatstvo.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images, Instagram/Mariah Carey

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>