Region

Svet

Rada Manojlović priznala vezu sa Momirom: Srećna sam!

Pevačica Rada Manojlović godinu dana skrivala je vezu sa advokatom Momirom Gajićem koji inače živi u Njujorku, a javnosti je poznat i kao bivši verenik manekenke Katarine Rebrače.

Rada Manojlović priznala vezu sa Momirom: Srećna sam!



Rada Manojlović: Dan zaljubljenih sam odložila za malo kasnije (Foto)
Iako su pokušavali dugo da sakriju svoju emocije, pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Momir Gajić rešili su da progovore o svojoj vezi, kako bi stavili tačku na spekulisanja po medijima. Momir Gajić izjavio je kako uživa u ljubavi sa mladom pevačicom, ali i demantovao glasine kako je samo iskorišćava i kako nikada javno neće moći da bude sa njom.

"Uz pravu ljubav i poverenje Rada i ja smo uz podršku porodice podneli razne neistine koje su iznesene na naslovnim strana, poput onih da je iskorišćavam i da nikada neću biti spreman da budem javno sa njom", rekao je Momir i ovom prilikom zamolio medije da ga ostave na miru.

Rada je takođe potvrdila vezu sa advokatom i dodala da svoju intimu želi da sačuva daleko od medija: "Srećna sam s Momirom, ali uz sve poštovanje moje publike, želim da moju, odnosno našu intimu sačuvam", rekla je pevačica koja svaki slobodan trenutak koristi kako bi posvetila svom sadašnjem dečku.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>