Ljubav

Style

Stvari kojih se ne treba odreći zbog partnera

Jasno je da su kompromisi sastavni deo svake veze, pa često i jedan od najbitnijih načina da se veza održi, ali postoje i stvari na koje ne treba pristati i one kojih se ne treba odreći zarad partnera.

Stvari kojih se ne treba odreći zbog partnera



Neke su stvari preče o isključive sreće sa svojim partnerom, kao što su porodica,prijatelji i sopstveni snovi, evo i zašto...

Porodica

Porodice nikada ne bi trebalo da se odreknete zbog partnera. Ukoliko vaša porodica odbija da prihvati vašeg partnera, iako je on dobra osoba, to je nešto sasvim drugo. Ali, ako vaš partner pokušava da vam postavi ultimatum da birate između njega i porodice, to nikako nije u redu. I pazite se muškaraca koji pokušavaju da manpulišu i da vas lagano odvajaju od porodice.

Planovi

Kada su u pitanju planovi, možda ćete morati da pristanete na kompromis. Možda biste više voleli da živite na selu, ali morate da živite u gradu, jer vaš partner ima bolje mogućnosti za zaposlenje ili ima posao koji ne može da napusti. To je sasvim u redu, sve dok su i bar neke od vaših potreba zadovoljene. Ipak, ne odustajte od svega što želite da uradite sa svojim životom, jer biste mogli postati ogorčeni, čak iako je to bio vaš izbor.

Prijatelji


Nikada nemojte dopustiti da se neko ispreči između vas i vaših prijatelja. Oni su podjednako važni kao i porodica. Čak iako se vaše prijateljice ne sviđaju vašem partneru, to nije razlog da ih zapostavite ili da ih se odreknete. Na kraju, potpuno je nelogično da bilo ko očekuje tako nešto od vas. Ipak, to se često dešava.

Finansijska budućnost

Nikada ne bi trebalo da žrtvujete svoju finansijsku budućnost zbog veze. Bez obzira koliko nekoga volite, nikada ne možete biti 100% sigurni da će veza opstati. Ukoliko se to kojim slučajem desi, ne želite da se nađete u nezavidnoj finansijskoj situaciji dok se istovremeno suočavate sa emocionalnim problemima.

Snovi

Na kraju, nikada nemojte odustajati od svojih snova. Partneri moraju da se međusobno podržavaju. Partner koji vas istinski voli i ceni uradiće sve što je u njegovoj moći da vam pomogne da ostvarite svoje snove. On vas sigurno neće ismevati, ali će vam pomoći da budete realni, ukoliko vaši snovi nisu ostvarivi.

Autor: M.P.
Izvor: Minimagazin
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>