Region

Svet

Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi se umalo potukle pred decom (Video)

Današnja epizoda rijalitija "Odavno posvađane" ponovo je započela svađom između Jelene Golubović i Vesne Vukelić Vendi.

Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi se umalo potukle pred decom (Video)



Odavno posvađane: Lepi Mića napao Jelenu Golubović! Vendi izljubila Maju Nikolić (Video)
Ljute protivnice su i četvrti dan započele prepirkama, a pošto dele isti apartman svađa je izbila zato što je Jelena Golubović legla na Vesnin krevet. U tom momentu dobile su pismo produkcije, u kome im je dodeljen novi zadatak; ovog puta njih dve će morati da budu bejbisiterke.

"Jadna ta deca koju ti čuvaš, pomisliće da si veštica sa tom kosom",  rekla je Jelena, a Vendi joj je samo odbrusila da krene.

Odavno posvađane: Vendi - Jelena Golubović je invalid! Jelena - Vendi je ljubomorna na mene!
Kada su se pojavile na vratima stana u kom su se nalazila deca koju trebaju čuvati, majka mališana je šokirano gledala u Jelenu i Vendi jer je njih dve najmanje očekivala. "Kad sam ih ugledala pomislila sam da one nisu za to, one su za šou, a ne za decu", rekla je uplašena žena, čiju decu treba da čuvaju dve protivnice.

"Nije teško biti dadilja, ja obožavam decu i nadam se da ću uskoro imati svoju, jedino je sa Vendi ubitačna kombinacija", izjavila je Jelena.  Iako su se njih dve konstantvo svađale, deca su ih rado prihvatila i počela da ih grle i donose crtaće koje bi sa njima želela da gledaju. Kako svoju netrpeljivost ne mogu sakriti, Vendi je počela dečaku da objašnjava kako je Jelena nesrećno zaljubljena u jednog čupavog monstruma.

Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi u novom rijalitiju na TV Pink! (Video)
Ona je petogodišnjaka nazvala "Tesla" jer smatra da će kad poraste postati naučnik. "Lepo sam se provela, deca su me slušala, Jelena je napravila mnogo gluposti , ali sve smo deca i ja prevazišli, iako su se plašili", izjavila je Vendi. Kada su ih dečica odvela u svoju sobu za igranje, Vendi i Jelena su se umalo potukle oko trotineta koji je pevačica otela maloj devojčici kako bi se provozala. Majka mališana je, kada se vratila u stan, zatekla pravi haos i kao iz topa prokomentarisala kako njih dve nikada više ne bi pozvala da joj pričuvaju decu.

Kakve je nove zadatke produkcija pripremila zaraćenim stranama, saznaćemo sutra od 17h na televiziji Pink, kada je na programu nova epizoda rijalitija "Odavno posvađane".



Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot/YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>