Region

Svet

Vesna Zmijanac će morati na operaciju, zdravstveno stanje nije poboljšano

Jedno od najznačajnijih imena folk scene, Vesna Zmijanac, potvrdila je da će uskoro leći na operacioni sto. Pevačica je ozbiljno narušila svoje zdravlje, pa povremeno ima i gušenja.

Vesna Zmijanac će morati na operaciju, zdravstveno stanje nije poboljšano



Dugogdišnji stresovi i nezdrav način života preduslovi su za probleme sa štitnom žlezdom koji već neko vreme muče Vesnu Zmijanac. Kako je otkrio izvor blizak pevačici, kada joj je uspostavljena dijagnoza, pevačica je prvo pokušavala ovaj problem da reši makrobiotikom, ali bezuspešno.

Vesna Zmijanac proslavlja 57. rođendan: Želim da se posvetim sebi, ova godina je samo moja!
"Vesna već duže vreme muku muči sa štitnom žlezdom. Umor, usporenost i iscrpljenost za koje je mislila da su posledica posla i neprospavanih noći, na kraju su je naterali da potraži pomoć lekara uprkos tome što je sve probleme do sada rešavala ishranom i makrobiotikom. Pevačici su na prvom pregledu rekli da  na Bukulji može srediti situaciju zdravim načinom života i odgovarajućom terapijom, kako ne bi morala pod nož, ali se stanje nije poboljšalo", priča isti izvor koji dodaje da se Vesna strogo pridržavala saveta lekara, ali to nije dugo trajalo.

"Često se sekirala i zbog Nikolije. Stalno je razmišljala gde je ona, kako je, šta radi, da li je sve u redu… Vodila se onom "Neće to baš meni da se desi", međutim, kad je nedavno bila na kontroli, videla je da je situacija ipak ozbiljnija i da se hormoni nisu smirili. Nije joj svejedno. Dosta razmišlja o tome šta će i kako će ako bude morala na operaciju".

Folk zvezda nije želela da detaljiše na ovu temu, ali nam je ipak potvrdila da se nešto dešava sa njenim zdravljem. "Uradila sam hormone štitne žlezde. Još ne znam da li je to problem tiroide, ali tačno je da osećam nelagodu s vremena na vreme. Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks… Nešto se dešava, a videćemo i šta", rekla je za Star.

Autor: B.B.
Izvor: Star/Life content
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>