Region

Svet

Sara Trajanović izabrala venčanicu u Turskoj? Ona i Ivan uskoro pred oltarom?! (Foto)

Manekenka i bivša učesnica Farme, Sara Trajanović, izabrala je jednu od najskupljih venčanica uspešnog turskog kreatora, u čijoj zemlji se trenutno nalazi zbog brojnih kastinga pa bi za dva meseca, kada se vrati u Srbiju, mogla stati pred oltar sa dečkom Ivanom Marinkovićem.

Sara Trajanović izabrala venčanicu u Turskoj? Ona i Ivan uskoro pred oltarom?! (Foto)



Sara Trajanović i Ivan Marinković: Ljubav preko skajpa (Foto)
"Venčanica mi lepo stoji, ali venčanje ne bih komentarisala", zagonetno je rekla atraktivna crnka, koja je nedavno pred put u Istanbul izjavila da, ako sve bude u redu sa Ivanom, ne beži od toga da se jednog dana ostvari u ulozi supruge i majke.

Sara Trajanović otputovala u Tursku: Ivanova ćerka me je molila da ne idem!
"Nedostaje mi mnogo, ali svaki slobodan trenutak koristimo da pričamo putem Skajpa. Kada nam poslovne obaveze dozvole, naši razgovori traju dugo kao kod svakog zaljubljenog para i svaki dan slavimo kao Dan zaljubljenih", priznaje Sara Trajanović i dodaje da još uvek nije imala priliku da razgovara putem interneta s Ivanovom ćerkom Lenom, koju je vrlo brzo zavolela.

Ivan Marinković: Moja ćerka je odlično prihvatila Saru! (Foto)
Ona ne krije da im fizička razdvojenost teško pada i da su oboje pomalo ljubomorni, što smo mogli videti i u rijalitiju. "Određena doza ljubomore je zdrava, a u sebi je imamo i Ivan i ja. Ono što je drugačije nego na Farmi jesu uslovi u kojima živimo u spoljašnjem svetu. Dobro je što smo se za sve ovo vreme veoma dobro upoznali, pa Ivan nema razloga da sumnja u mene, kao ni ja u njega. Potpuno verujemo jedno drugom i o svemu svakodnevno pričamo", rekla je bivša farmerka, koja je u Tursku otišla na dva meseca, gde svakodnevno ima kastinge za različite modne kuće i fotografisanje za kataloge. Ne krije da bi volela da se oproba i u glumačkim vodama.

 


"Ako bi iskrsao kasting za neku dobru ulogu, volela bih da se oprobam i u tom svetu. Zarada je definitivno veća u inostranstvu, zbog čega mi je to tržište interesantnije. Imam mnogo obaveza, pa ne stižem da prošetam ili idem u provod, ali nikada do sada nisam imala problem što sam Srpkinja", rekla je Sara.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook / Sara Trajanovic/FARMA 5

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>