Region

Svet

Nataša Bekvalac obrisala sve slike sa Vladom, potvrđen konačan raskid?! (Foto)

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović su izgleda definitivno stavili tačku na svoju vezu. Bar kada je pevačica u pitanju. Nataša je uklonila sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža i time jasno stavila do znanja da je veridba sada već deo prošlosti.

Nataša Bekvalac obrisala sve slike sa Vladom, potvrđen konačan raskid?! (Foto)



Nataša Bekvalac na devojačkom izletu: Kratak beg od svakodnevice
Iako su pre samo nekoliko nedelja zajedno boravili na egzotičnom Tajlandu i uživali na peščanim plažama okupanim suncem, o čemu su svedočile i brojne fotografije na Instagramu, čini se da su Nata i Vlada ovaj put zauvek stavili tačku na njihovu ljubavnu priču.

Nataša Bekvalac: Svadbe neće biti! (Foto)
Dok su svi sa nestrpljenjem iščekivali da lepa Novosađanka drugi put obuče venčanicu i zakune se manekenu na večnu ljubav, usledio je drugačiji razvoj situacije. Naime, čak je i pevačica nedavno, iziritirana nizom spekulacija, izjavila da venčanja neće biti, a kako stvari zasad stoje, ova priča nažalost neće ispisati srećan kraj.



Nataša Bekvalac u medijskoj ilegali do aprila
Ipak, obzirom da su Nataša i Vlada dugo važili za zaljubljen i najlepši estradni par koji je u svakom trenutku bio pod budnim okom javnosti, a očekivalo se i da započnu zajednički život u njenom novom stanu, nadamo se da je ovo samo još jedan test njihove ljubavi te da će ona odoleti i ovom iskušenju. Ili, ako celokupnoj priči dodamo i podatak da je Nataša nedavno najavila medijsku ilegalu do aprila, ko zna... Možda je i "kraj", na radost fanova, deo strategije.

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>