Region

Svet

Odavno posvađane: Vendi - Jelena Golubović je invalid! Jelena - Vendi je ljubomorna na mene!

Novi rijaliti "Odavno posvađane" izazvao je burne reakcije, a Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović nastavljaju da svojim svađama šokiraju gledaoce.

Odavno posvađane: Vendi - Jelena Golubović je invalid! Jelena - Vendi je ljubomorna na mene!



Odavno posvađane: Vendi upoznala porodicu Jelene Golubović (Foto)
Iako se u prvoj epizodi činilo da će ipak uspeti da prevaziđu svoje nesugllasice od pre 12 godina, nova svađa nastala je danas po dobijanju novog pisma od produkcije.Njih dve dobile su zadatak da odu na Farmu kako bi očistili imanje koje je ostalo prljavo nako izlaska takmičara po završetku šou-a.

Kako su kročile na imanje u Lisoviću počele su sa raspravom, a svađa je izbila nakon Jeleninog pitanja Vendi, da li uopšte zna nešto da radi:  "Ja tebe kad vidim, vidim invalidska kolica. Vidi se da si ovde samo parazatirala", rekla je Vendi.

Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi u novom rijalitiju na TV Pink! (Video)
Kako bi isprovocirala svoju protivnicu, Vendi je rekla kako je Jelena izašla iz njene laboratorije kao i Ekrem: Jelena je izašla iz moje laboratorije, ali mi se čini da sam napravila neki propust, nešto joj nedostaje, ali onda sam se setila da nisam stavila zdravac, ona nije zdrava", rekla je Vendi

Rediteljka joj je ipak nije ostala dužna pa joj je rekla kako je ljubomorna na nju, jer je pobedila na Farmi, dok se ona valjala sa Ekremom: "Da Vendi ima laboratoriju ona ne bi ispala pre Ekrema. Ona nije dovoljno jaka da se kači sa mnom", rekla je Jelena.

U toku čišćenja kuće, ponovo je došlo do konflikta između dve ljute protivnice u kojoj je Vendi Jelenu nazvala invalidom:  "Jelena je inavalid rada, ona ima dve leve noge i dve desne ruke.

Na imanje su ušli i Lepi Mića, Maja Nikolić i Raka Radović, a pevač je sa vrata počeo da se svađa sa rediteljkom, dok su se Maja i Vendi srdačno izljubile. Posle tri gosta u kuću je došao i Proka koji je odmah prokomentarisao kako je stanje katastrofalno i kako je sve prljavo.

Stanje među takmičarkama postaje sve napetije, a dodatno atmosferu podgrejali su i gosti koji su došli u kuću na Farmi.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>