Region

Svet

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Žene su kao muzika, obe traže posvećenost!

Učesnik muzičkog takmičenja X Factor Lukijan Ivanović svojim glasom i šarmom jako brzo osvojio je mnoga ženska srca, ali i sipatije gledalaca širom regiona.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Žene su kao muzika, obe traže posvećenost!



X Factor Adria: Haris Ćato napušta šou posle duela sa Lukijanom Ivanovićem!
Iako je sinoć u dvoboju sa Harisom Ćatom za dlaku izbegao eliminaciju, ovaj mladi i talentovani mladić veoma je siguran u sebe i svoje kvalitete. Pored vokalnih sposobobnosti, Lukijan je i veoma talentovani kantautor. Zbog obaveza prema X Factoru, nedavno se po prvi put odvojio od svoje porodice i preselio u Beograd.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović otpevao Brod u boci, Željko Joksimović - Jedva sam čekao da završiš!
"Od decembra sam u Beogradu, osamostalio sam se i prvi put odvojio od porodice. Žao mi je što praznike nismo proveli zajedno. Nedostaju mi roditelji, brat i sestra, klavir, prostor u kome sviram. S druge strane, stekao sam mnogo novih prijatelja i upoznao značajne ljude iz sveta šou-biza, koji će mi sigurno biti od koristi u budućnosti. Muzika je moj kiseonik. Roditelji su me učili da ne odustajem, da se borim da stignem do cilja, pogotovo ako je reč o nečemu što istinski volim, a muzika je definitivno ono što me ispunjava i čini srećnim"  rekao je mladi pevač.

Iako važi za jednog od najvećih miljenika među ženskom populacijom, Lukijan kaže da trenutno nema vremena za ljubav.

"Žene i muzika. Obe traže posvećenost, pažnju i ljubav. Budući da sam u ovom trenutku maksimalno skoncentrisan na karijeru, emocije su u drugom planu. Daleko od toga da mi zaljubljenost ne prija. Volim da volim, a za onu koja me očara i učini ispunjenim spreman sam da dam i poslednji delić svoga bića", zaključio je Lukijan.

Autor: J.B.
Izvor: Hello
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>