Region

Svet

Milica Pavlović: Maštam o seksi scenama sa Vinom Dizelom i Džastinom Timberlejkom

Milica Pavlović važi za jednu od najseksipilnijih mladih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a sada je otkrila i neke intimne detalje iz svog privatnog života života.

Milica Pavlović: Maštam o seksi scenama sa Vinom Dizelom i Džastinom Timberlejkom



Milica Pavlović svojim vatrenim nastupima prkosi olujnom vetru i ledenoj kiši
Nasmejana i uvek vesela, Milica je otkrila da često ume da zaplače  zbog ljudske gluposti, a da je najviše iznervira nepravda. Skoro uvek joj je potreban alibi, a kao dete je bila veoma nestašna.

"Kao mala bila sam… nestašna, vesela, raspevana i oduvek tvrdoglava", kaže Milica i dodaje da je njen najluđi san kao detetu bio kada je sanjala da može da leti:  "Kao manja često sam sanjala da letim. Uvek se razočaram kada se probudim, pa jedva čekam sledeće veče opet da zaspim i pokušavam isto to da sanjam".

Milica ostavlja utisak neustrašive devojke, ali i ona kao i svaka osoba ima strahove, a najviše se plaši Boga, smrti, razočaranja najbližih, pa sve do paukova, zmija i guštera. Za najseksipilniji deo svog tela ne može da se odluči, a kod muškarca je uvek odbije nevaspitanje.

Iako mnoge devojke maštaju o Bred Pitu, pevačicine fantazije su usmerene ka Vin Dizelu i Džastin Timberlejku, a takođe bi volela i da se zameni sa Rijanom na jedan dan :  "Volela bih da mogu da se zamenim sa Rijanom na jedan dan, pa sve do toga da imam neku malu kolibicu na nekoj obali mora. Najviše bih volela da imam moć da pružim ljudima sve što im treba i dam zdravlja onima kojima je to potrebno", kaže šarmantna pevačica.

Omiljena destinacija za putovanje mlade pevačice je njeno selo Bunibrod u kome najviše voli kada se probudi ujutru da sa bakom i dekom popije kafu i pojede vruću pogaču sa kajmakom.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/Milica Pavlovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>