Region

Svet

Jovana Alibabić ne krije: Dobila sam dve nepristojne ponude!

Manekenka Jovana Alibabić koja je u procesu razvoda od pevača Danijela Alibabića priznala je da je prilikom traženja posla dobila više nepristojnih ponuda, zbog kojih je bila u šoku.

Jovana Alibabić ne krije: Dobila sam dve nepristojne ponude!



Jovana Nikolić: Danijela ne želim više da vidim! Alibabić: Jedva čekam da se taj brak okonča!
Jovana će uskoro vratiti svoje devojačko prezime Nikolić, a u nedavnom intervjuu za "Alo" otkrila je da je prilikom traženja poslovnog angažmana nailazila na velike neprijatnosti.

Dve firme ponudile su joj da bude njihovo zaštitno lice za sumu od par hiljada evra, ali, navodi Jovana, to je bila samo dobra maska iza koje se krila prostitucija. "Stavljeno joj je do znanja da bi se od nje očekivao seks sa čelnicima. Okrenula se i otišla", izjavio je izvor blizak Jovani.

Danijel Alibabić nastavlja da ismeva Jovanu Nikolić na društvenim mrežama! (Foto)
Bivša učesnica četvrtog serijala Farme, a uskoro i zvanično bivša supruga Danijela Alibabića sa kojim je u prilično lošim odnosima, potvrdila je za "Alo" da su joj nudili dve "nepristojne" ponude, ali se, ipak, nije usudila da javno otkrije nazive kompanija. "To nije priča u kojoj se pronalazim i nikada ne bih ušla u takvu priču", završila je 24-godišnja manekenka koju očekuje poduža sudska procedura oko razvoda.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>