Style

Ljubav

Paris Hilton proslavila 33. rođendan: Barbi stajling bogate naslednice (Foto)

Starleta i slavna naslednica lanca hotela Hilton, Paris Hilton, proslavila je prekjuče svoj 33. rođendan. Nakon proslave Dana zaljubljenih, na red je došla i rođendanska žurka, na kojoj se poput princeze pojavila u ružičastoj "barbi" haljini.

Paris Hilton proslavila 33. rođendan: Barbi stajling bogate naslednice (Foto)



Paris Hilton modna zvezda dodele Gremi nagrada: Šljokicama i čipkom zasenila sve (Foto)
Sa dijamantskom tijarom na glavi pozirala je kao prava diva, a budući da ova harizmatična zvezda šoubiza zaista ima moć da i naizgled obično dešavanje pretvori u glamurozno, i ove je noći svim zvanicama priredila nezaboravnu žurku u jednom klubu u Los Anđelesu. Da provod bude još bolji, i sama slavljenica se u par navrata našla za DJ pultom.

Bogata naslednica u drečavoj je haljini i vrtoglavo visokim šljokičavim cipelama privukla svu pažnju, a pošto je poznata kao ljubitelj dobrog provoda, svoj je rođendan počela da slavi dan ranije.



"Obožavam svoju predivnu rođendansku haljinu. Osećam se kao princeza", pohvalila se Paris i na Instagramu objavila nekolicinu fotografija kako bi fanovima zadovoljno dočarala svoju odevnu kombinaciju.



Definitivno je protekli vikend bio u znaku Paris Hilton, a ako uzmemo u obzir slavu i moć pomalo razmažene bogatašice, nema sumnje da svaki njen "običan" dan sadrži bar delić rođendanske atmosfere...



Autor: B.B.
Foto: Instagram/Paris Hilton

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>