Region

Svet

X Factor Adria: Cipele Ejmi Vajnhaus prevelike za Aleksandru Brković?!

Kao poslednji takmičar u šestom lajvu "X Factora Adria" nastupila je Aleksandra Brković, takozvana čačanska oluja, i predstavila se pesmom Ejmi Vajnhaus "Back to Black".

X Factor Adria: Cipele Ejmi Vajnhaus prevelike za Aleksandru Brković?!



Aleksandra je konačno izabrala pesmu koja joj u potpunosti leži i ovog puta je bila više od oluje: "Ne samo da si čačanska oluja, večeras si cunami", rekla je Emina Jahović. Sem toga pohvalila je sve koreografije iz ovog šestog lajva, ali je jedan momenat prokomentarisala. "Trebalo je nešto da se desi pri kraju pesme. Očekivala sam neku kulminaciju, pa mi je to ostavilo malo lošiji utisak, ali bila si kao i uvek fenomenalna."

Željko Joksimović je rekao da je nastup bio odličan, ali... "Dve trećine pesme su bile dobre, a na kraju si izašla na sredinu bine i ostavila plesače da rade svoj posao, što mi se nije dopalo. Sem toga, mislim da ova boja glasa nije tvoj glas". Aleksandra je rekla kako je ovog puta želela da bude malo blaža, a Željko je rekao: "Ne razumem, ali mislim da si rekla nešto što je okej".

Kristina Kovač je rekla kako večeras neće moći da pohvali Aleksandru: "Da se razumemo, pevala si vrlo korektno i bez falševa. Ipak, mi sad ulazimo u fazu šoua kad vas je sve manje i sada je potrebna najesencijalnija magija, a večeras mi je nisi dala. Bojim se da su cipele Ejmi Vajnhaus večeras prevelike za tebe".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>