Region

Svet

X Factor Adria: Maid Hećimović pobrao pohvale - Balkan je dobio svog velikog pevača!

Kao šesti takmičar u šestom lajvu muzičkog takmičenja "X Factor Adria" nastupio je Maid Hećimović kojeg je publika vratila u takmičenje i koje je tek onda pokazao svoj potencijal.

X Factor Adria: Maid Hećimović pobrao pohvale - Balkan je dobio svog velikog pevača!



"Drago mi je što su mi pružili priliku da me upoznaju", izjavio je Maid, a u šestoj finalnoj emisiji predstavio se pesmom "Kada zaspu anđeli" Gorana Karana. Iako se do sada nekoliko puta pojavio sa pesmama Zdravka Čolića, pokazao je da mu i Goran Karan odlično leži. "Maide, dosledno, dosledno, dosledno... Bravo! Mislim da je Balkan dobio svog velikog pevača u tebi. I mislim da možda do kraja takmičenja ne bi trebalo nijednu stranu pesmu da otpevaš", prokomentarisala je Kristina Kovač njegov nastup.

"Apsolutno sam siguran u tebe i tvoje sposobnosti. Pevaj tu muziku koju voliš", nadovezao se Kiki, a Emina Jahović bila je oduševljena njegovom borbenošću. "Na početku si ušao nesigurno u pesmu, ali ti to radiš na takav način da čak i kad to mislimo ti nas ubediš da nismo u pravu."

Njegov mentor Željko Joksimović rekao je kratko: "Razbio si!", a pohvalio ga je i što lako prihvata savete. Našalio se i što je Kristina rekla kako je već pričala sa Maidom. "Vidim da i sa njom praviš taktike, o tome ćemo kasnije da porazgovaramo".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>