Region

Svet

X Factor Adria: Haris Ćato zapevao sa Eminom, Željko i Kristina opet u prepirci!

Haris Ćato je u šestom lajvu šoua "X Factor Adria" izveo pesmu "Nije htjela" Kemala Montena, a dok je on pevao njegova mentorka Emina Jahović se topila na svojoj stolici.

X Factor Adria: Haris Ćato zapevao sa Eminom, Željko i Kristina opet u prepirci!



Posle Ilme Karahmet koja je oduševila žiri, još jedan mladi takmičar šoua "X Factor Adria" izašao je na scenu. "Super si otpevao ovu pesmu, ali si namestio svoju boju glasa onako kakvi su glasovi u svetu sada. To su samo registri glasova koji ne zvuče kao pun glas", rekao je Željko i savetovao Harisa da u sledećem lajvu poradi na tom registru.

Kristina Kovač odmah se pobunila: "Jeste, hajde da ubijemo sav identitet sa kojim je došao u ovo takmičenje. Nisam ni sanjala da ću ikada čuti Kemala Montena u r'n'b verziji...", pa su ponovo nastale čarke između nje i Željka.

Kiki ga je pohvalio i rekao da je bio mnogo bolji nego u prethodnim emisijama: "Sve se nekako uklopilo večeras. Tvoja sarajevska emocija je proradila". Međutim, Harisova mentorka Emina Jahović je umesto komentara zapevala refren pesme "Nije htjela" zajedno sa Harisom i na kraju samo rekla "Bravo!".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>