Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet dirnula žiri! Željko ostao bez teksta, Eminu obuzele emocije!

Mlada Ilma Karahmet koja od prvog pojavljivanja u šouu "X Factor Adria" oduševljava iznova i iznova, i ovog puta je imala fenomenalan nastup kao četvrta takmičarka po redu.

X Factor Adria: Ilma Karahmet dirnula žiri! Željko ostao bez teksta, Eminu obuzele emocije!



"Devojčica koja je celom takmičenju dala smisao - Ilma Karahmet", najavio je Kiki svoju 13-godišnju takmičarku, a publika ju je odmah pozdravila ovacijama. Mlada Ilma opredelila se za pesmu "Hurt" Kristine Agilere.

Čim je Ilma otpevala poslednje stihove, publika je prosto "poludela" za njom i počele su ovacije "Ilma, mi te volimo!". Emina Jahović rekla je odmah: "Volela bih da zavirim u tvoju dušu i vidim šta se tu dešava", na šta je Ilma odgovorila kako je pesmu posvetila svom dedi koji je preminuo i tada blago zaplakala.

Željko Joksimović ostao je bez teksta, kada je došao red na njega samo je kratko aplaudirao, a onda je publika ponovo počela sa dobro poznatim ovacijama "Ilma, mi te volimo!".  "Pored svog tvog pokazivanja neverovatnog talenta koji imaš, ti si mene tek večeras potpuno i totano dobila. Ti imaš toliko sluha, ne samo kao dete već kao i odrasla osoba, da si sve finte stranih najboljih pevača skinula bez problema", rekla je Kristina Kovač.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>