Region

Svet

X Factor Adria: Lukijan Ivanović otpevao Brod u boci, Željko Joksimović - Jedva sam čekao da završiš!

Lukijan Ivanović se u šestoj finalnoj emisiji šoua "X Factor Adria" odlučio za pesmu Olivera Dragojevića "Brod u boci", čime se priključio prethodnim takmičarima izvođenjem balade, ali se to žiriju nije dopalo, bar ne celom.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović otpevao Brod u boci, Željko Joksimović - Jedva sam čekao da završiš!



Odmah nakon Tamare Milanović koja je otvorila šesti lajv šoua "X Factor Adria" i drugog po redu Daniela Kajmakoskog na scenu je izašao Lukijan Ivanović, koji se kao i prva dva učesnika odlučio za baladu - "Brod u boci".

Ono što je Emina kao njegova mentorka odmah najavila jeste da je sam uradio aranžman za svoje izvođenje u šestom lajvu. Željko Joksimović je odmah imao zamerku: "Jedva sam čekao da se završi pesma, sve vreme si bio u falšu. Ovo nije za aplauz", rekao je pevač i dodao kako se nada da će njegova kritika biti konstruktivna.

"Najmanje je bitna stvar što je bilo falša, mada je to činjenica. Ono što je meni više od toga smetalo jeste jedna vrsta emotivne nedovršenosti", nadovezala se Kristina Kovač i dodala kako su ulozi sada sve veći i da se mora više potruditi. "Luki, od mene nećeš dobiti loše reči. Meni se dopalo kako si pevao, ali moram da se složim sa Željkom i Kristinom da možeš bolje. Ipak, meni je ovo bilo lepo i ubedljivo i sviđa mi se tvoj aranžman", rekao je Kiki.

Emina se složila da je bilo falševa, ali je rekla kako mora da istakne njegove pozitivne osobine i pohvalila je njegov aranžman. "Meni se dopalo, bravo!", rekla je Emina.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>