Region

Svet

Saša Popović i Lepa Brena mesečno od Pinka dobijali 160.000 evra!

Vest da su Lepa Brena i Saša Popović prodali 51 procenat "Granda" SBB-u, odnosno fondu koji je odnedavno njihov vlasnik podigla je veliku prašinu i poslednjih dana se samo o tome govori.

Saša Popović i Lepa Brena mesečno od Pinka dobijali 160.000 evra!Saša Popović: Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama i budite srećni što postoji Željko Mitrović
Ista kompanija "KKR Investment" nedavno je za milijardu dolara kupila kablovski sistem SBB na kom će od sredine marta emitovati "Grand TV", a za nekoliko meseci još dva: "Grand TV 2" i "Grand TV 3". Sav novac koji su dobili od prodaje većinskog dela svoje produkcije Saša Popović i Lepa Brena ulažu u Grand sa idejom da od ove kuće zajedno sa Britancima, vlasnicima fonda, naprave najveću produkciju i muzičku televiziju ne samo u regionu, već i u ovom delu sveta.

Željko Mitrović uvodi promene na Pinku: Pinkove zvezde umesto Zvezda Granda!
Emisije "Grand šou", "Grand parada" i "Zvezde Granda" ostaju do septembra na TV Pinku prema ugovoru koji je potpisan između Željka Mitrovića i čelnih ljudi Granda, a "Narod pita" će se uskoro preseliti sa Pinka na "TV Grand".

Svaka od ovih emisija košta 10.000 evra, što znači da je Pink televizija bila u obavezi da mesečno plati Saši i Breni čak 160.000 evra za njihovo emitovanje.

Nova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!
Koliko je velika gledanost ovog sadržaja, govori i činjenica da je pre četiri godine tadašnja Foks televizija nudila Popoviću i Živojinovićevoj 15 miliona evra da pređu sa Pinka na njihovu televiziju. Željko Mitrović od juče umesto planiranog Grand kanala na paketu "Pink klik" emituje svoj "Bravo music" sa narodnom muzikom.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Facebook/Lepa Brena/Saša Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>