Region

Svet

Vodimo vas na Magični spektakl Igora Trifunova! Budite i vi deo iluzije, osvojite karte!

Portal Svet Plus poklanja svojim čitaocima ulaznice za "Magični spektakl - Iluzija ili stvarnost", mađioničara i iluzioniste Igora Trifunova, koji će se održati 21. i 22. februara u Domu omladine u Beogradu.

Vodimo vas na Magični spektakl Igora Trifunova! Budite i vi deo iluzije, osvojite karte!



Mađioničar Igor Trifunov, "srpski Koperfild", održaće svoj "Magični spektakl" u petak i subotu, 21. i 22. februara, u Domu omladine sa početkom u 19 časova.

Igor Trifunov zaveo Mariju Kilibardu svojim magičnim poljupcem! (Video)
Svojim vernim čitaocima Svet Plus poklanja besplatne ulaznice za ovaj spektakl, na kom će Igor premijerno izvesti tačku kojom je osvojio prvo mesto na internacionalnom kongresu mađioničara u Austriji. Potrebno je da pošaljete ime, prezime i kontakt telefon na mail naše reakcije [email protected]

Magični spektakl Igora Trifunova u Domu omladine 21. i 22. februara
Igor je naš najuspešniji mađioničar i iluzionista čije impresivne tačke obiluju akcijom, dramom, komedijom i naravno "magijom". Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013. godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva - manipulaciji. Ove godine odlazi na Evropsko prvenstvo mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine.

Deo iluzionističkih tačaka i potpuno novih trikova možete pogledati u specijalnom video izdanju na njegovom YouTube kanalu, na kom se nalazi i snimak trika iz emisije "Žene" TV Prva, koji je pregledalo preko 10.000 ljudi za tri dana.

Ne propustite magično veče sa Igorom Trifunovim, budite brzi i osvojite karte!



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>