Svet

Region

Merjem Uzerli preživljava dramu! Bivši verenik želi da joj otme ćerku!

Turski biznismen Džan Ateš na sudu traži potpuno starateljstvo nad malom Larom Uzerli, ćerkom glumice Merjem Uzerli, iako je slavnu Hurem ostavio na cedilu saznavši da je trudna.

Merjem Uzerli preživljava dramu! Bivši verenik želi da joj otme ćerku!



Mala Hurem već dobila svoju fan stranicu na Fejsbuku
Turska glumica nemačkog porekla, Merjem Uzerli, ovih dana proživljava pravu dramu. Iako je pre samo nekoliko dana rodila malenu Laru Uzerli, koju je dobila iz veze sa Džanom Atešom, bivši verenik joj priređuje pravi pakao.

Iako ju je ostavio čim je saznao da jeu drugom stanju i za medije izjavio da ne želi da vidi ni majku, ni bebu, jer mu još jedno dete ne treba, Džan je naprasno promenio mišljenje pa je čak želeo i da prisustvuje porođaju, što mu Merjem nije dozvolila.

Merjem Uzerli zadesili novi problemi: Bivši verenik bi mogao da dobije starateljstvo?! (Foto)
Ne samo da svakodnevno dosađuje glumici da ga pusti da vidi dete, već će na sudu tražiti potpuno starateljstvo nad malenom Larom. Ateša je, prema dosadašnjim nagađanjima, iznerviralo što glumica nije detetu dala njegovo prezime, već svoje.

"Svestan je grešaka iz prošlosti, ali želi da prizna ćerku i brine se za nju",  rekli su biznismenovi advokati.

Ipak, Merjem ne želi da beba odrasta sa takvim ocem pa se požalila prijateljima: "Ne želim da dete svaki put kad bude s ocem vidi neku drugu ženu".

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/Meryem Uzerli

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>