Region

Svet

X Factor Adria: Napetost i uzbuđenje raste pred večerašnji nastup! Niko ne želi da napusti takmičenje

Večeras se održava šesta uživo emisija muzičkog takmičenja X Factor, a tenzija među kandidatima je sve veća jer niko od njih ne želi da napusti šou.

X Factor Adria: Napetost i uzbuđenje raste pred večerašnji nastup! Niko ne želi da napusti takmičenje



X Factor Adria: Aleksandra Brković - Žao mi je što nemamo mogućnost da sami biramo pesme
Takmičari najpopularnijeg šou takmičenja X Factor uveliko se pripremaju za večerašnji nastup,  a prema rečima izvora bliskog produkciji, napetost i tenzija među kandidatima je velika, pa dolazi do problema oko odabira pesama, izbora garderobe, a padne i po neka suza.

"Uvek je napeto kada se takmičarsko veče približi, desi se da neko od finalista nije zadovoljan dodeljenom kompozicijom ili stajlingom, a ponekad bude i suza. Kada je odabir pesama u pitanju, najveća demokratija vlada u grupi Kikija Lesendrića, on je najopušteniji, dok Željko ume da bude nepopustljiv. Kristina najviše vežba sa svojim kandidatima, dok se Emina prema svojim momcima ophodi vrlo zaštitnički", rekao je izvor.

Nova lajv emisija na programu je večeras od 21h na Televiziji Pink, kada ćemo saznati i  koji kandidat napušta najgledaniji šou u regionu. Specijalna gošća ove večeri biće makedonska pevačica Kaliopi.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/ Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>