Svet

Region

Princ Vilijam bez Kejt prošetao crvenim tepihom (Foto)

U nedelju je u Kraljevskoj operi u Londonu održana 67. dodela Britanskih filmskih nagrada, a pored mnogobrojnih glumaca iz svetske kinematografije, glavna zvezda večeri bio je Princ Vilijam.

Princ Vilijam bez Kejt prošetao crvenim tepihom (Foto)



Kejt Midlton sa sinom Džordžom uživa na Karibima, dok princ Vilijam sedi kod kuće i uči
Iako su svi očekivali da će se budući Kralj Engleske pojaviti u društvu svoje supruge Kejt Midlton, Vilijam je crvenim tepihom prošetao sa direktorkom ove prestižne manifestacije Amandom Beri.



Princ je u stilu prave holivudske zvezde šetao crvenim tepihom rukujući se i davajući autograme svojim obožavaocima, a mnoge poznate ličnosti bile su uzbuđene što će to veče upoznati Vilijama. Među njima, našla se i Uma Turman koja nije znala šta treba da radi kada se princ bude pojavio, samo je kratko prokomentarisala: "Toliko sam uzbuđena što ću upoznati princa“, izjavila je popularna glumica.



Budući Kralj je celu manifestaciju pratio iz prvih redova, a na samom otvaranju ga je pozdravio reper Tini Tempa, koji mu je bacio "kosku“, na šta je princ odgovorio.

Britanska filmsa nagrada dodeljene je u 23 kategorije, a najuspešniji film bio je "Gravitacija“ sa Sandrom Bulok i Džordžom Klunijem, koji je dobio čak šest priznanja.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>