Region

Svet

Saša Popović: Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama i budite srećni što postoji Željko Mitrović

Saša Popović večeras je u svojoj emisiji " Narod pita" ugostio pet izvrnih pevačica Lepu Lukić, Anu Bekutu, Lepu Brenu, Vesnu Zmijanac i Snežanu Đurišić, a pored duela koji je najavio, osvrnuo se i na medijske naslove o svađi između njega i Željka Mitrovića.

Saša Popović: Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama i budite srećni što postoji Željko MitrovićNova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!
Pet dama nadmetalo se večeras u emisiji Saše Popovića, a pored odličnih pesama popularni voditelj i direktor Grand produkcije, odgovorio je i na medijske naslove u kojima se danima piše kako ga je Željko Mitrović isterao sa PInka i kako je Grand prodat.

"Javnost se uzburkala, novine su pisale, ja želim da se obratim pevačima. Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama, budite srećni što postoji Željko Mitrović, što postoji Saša Popović, a vi, narode, uživajte u emisiji", rekao je Saša i dodao:

"Mislim da ćemo se večeras lepo zabaviti, kao što to činimo svakog ponedeljka", zaključio je voditelj na početku emisije, a onda su drage dame zapevale i zagrejale atmosferu u studiju.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>