Region

Svet

Ivan Marinković: Zamolio bih Gocu da mi ne daje medijsku pažnju! Neka piše o svojim super pesmama!

Nakon ošto je Goca Tržan danas putem društvene mreže Tviter sa pratiocima podelila "Kako je jedan otac slomio svojoj devojčici srce", oglasio se i pevačicin bivši suprug Ivan Marinković koji je putem Facebooka zamolio pevačicu da ga više ne provlači po medijima, jer ni jednim postupkom nije povredio njihovu ćerku.

Ivan Marinković: Zamolio bih Gocu da mi ne daje medijsku pažnju! Neka piše o svojim super pesmama!



Goca Tržan: Jutros je jedan otac slomio srce svojoj devojčici...
"Iako mnogi smatraju da bi trebalo da se osetim prozvano zbog statusa svoje bivše supruge na Tviteru, zaista se ne osećam tako. Eksponiranje takvog tipa smatram vrlo neukusnim i ne želim više da budem deo toga. Srce moje devojčice je potpuno u redu i tako će i ostati. Ona je i dalje tati na prvom mestu. Ne želim da ponavljam ovu nepromenjivu činjenicu, niti da se pravdam bilo kome. Ulogu oca smatram privatnom i ne vidim nikakvu poentu polemisanja na temu roditeljstva preko javnih mreža i slično. Pored toga, moja bivša supruga odlično peva i ima super pesme. Možda ipak da se piše malo i o tome?! I zamolio bih je, kao što je obećala mnogo puta, da mi ne daje medijsku pažnju, pogotovo ne na ovakav način. Posle ovoga, ja njoj sigurno neću davati medijsku pažnju. Unapred sam joj neizmerno zahvalan...", pisalo je na Ivanovom profilu.

Ivanovi fanovi pozdravili su ovakav njegov potez i poručili mu da treba da ostane dosledan sebi. Dok se na Gocinom Tviter profilu mogu videti negativni komentari koji pevačici poručuju da svoju intimu treba da sačuva za sebe.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/ Ivan Marinkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>