Region

Svet

Ovako se Ivan Marinković opušta u noćnom životu: Prijatelji, zagrljaj i dobra kafanska atmosfera (Foto)

Učesnik poslednje sezone Farme Ivan Marinković rešio je da da sebi malo oduška dok mu je devojka Sara Trajanović u Turskoj, pa se provodio u popualrnom beogradskom klubu.

Ovako se Ivan Marinković opušta u noćnom životu: Prijatelji, zagrljaj i dobra kafanska atmosfera (Foto)



Ivan Marinković: Moja ćerka je odlično prihvatila Saru! (Foto)
Ivan je posetio klub-restoran "Carski lov" na Adi Huji, a ovom prilikom slikao se i sa Jelenom Gerbec u zagrljaju, koja je to veče pevala zajedno sa Slobodanom Đurkovićem.


Foto: Beogradnocu.com

Sara Trajanović i Ivan Marinković: Ljubav preko skajpa (Foto)
Dok Sara Trajanović radi u Turskoj i svoju vezu sa Ivanom održava putem Skajpa, Marinković koristi noćni provod kako bi vreme bez nje što brže prošlo. Kada se pojavio u klubu, obožavateljke su tražile da se slikaju sa njim, a on nije propustio ni slikanje sa atraktivnim devojkama i suvlasnikom kluba Vladicom Jovanovićem, koji je inače bivši dečko Katarine Grujić.


Foto: Facebook/Vladica Jovanović

Marijana Leontijevć u zagrljaju bivšeg dečka Katarine Grujić! (Foto)
U poslednje vreme spekulisalo se da Vladica i Marijana Leontijević započinju novu romansu, pa je i ona bila čest gost u ovom klubu, gde je sa Jovanovićem uslikana u zagrljaju.

Iako Ivan Marinković uživa u noćnom provodu po beogradskim klubovima, Sara Trajanović očigledno veruje svom dečku i ne smetaju joj njegovi izlasci, pa mu je nedavno i izjavila ljubav na Fejsbuku postavivši fotografiju na kojoj je u dugoj crvenoj haljini, golih leđa, a uz nju je napisala: "Love you, kiss".


Foto: Facebook/Sara Trajanović

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Jelena Gerbec

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>