Region

Svet

Nova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!

Nova "Grand televizija" počeće sa emitovanjem programa sredinom marta na SBB kablovskom sistemu. Emisije "Zvezde Granda", "Grand šou" i "Narod pita" gledaćemo još do septembra na televiziji Pink.

Nova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!



Saša Popović i Lepa Brena prodali Grand za 15 miliona evra?!
Odlazak emisija Grand produkcije, ujedno najgledanijih emisija na televiziji Pink, biće veliki udarac na tu televiziju. Saša Popović i Lepa Brena su 51 odsto svoje produkcije prodali američkoj kompaniji "KKR investment fond", za 55 miliona evra. Ista kompanija je nedavno za milijardu dolara kupila kablovski sistem SBB na kojem će se emitovati nova Grand televizija.

Željko Mitrović uzvraća udarac Saši Popoviću: Počinje medijski rat dojučerašnjih partnera!
"Grand i Pink imaju ugovor do jeseni i obe strane ga moraju poštovati. Nakon toga, sve emisije prelaze na Grand televiziju", istakao je izvor za "Blic".

"Prodajom 51 odsto ogroman novac se slio u kasu Grand produkcije, a svaki cent biće uložen u razvoj "Granda", jer je Sašina i
Željko Mitrović izbacio Sašu Popovića sa Pinka!
Brenina želja da naprave najveću producentsku kuću", kaže isti izvor i objašnjava da će Grand televizija emitovati program 24 sata. Biće mnogo programa uživo, a neke emisije počinjaće po našem vremenu iza ponoći da bi ih gledaoci iz Amerike mogli pratiti u svom večernjem terminu.

Saša Popović, direktor "Granda", nije želeo da potvrdi niti da demantuje informacije do kojih je došao "Blic". U emisiji "Narod pita", koja je na programu u ponedeljak u 21 sat na televiziji Pink, uživo će otkriti poslovne planove svoje kuće.

Autor: B.B.
Izvor: Blic, Alo
Foto: Nenad Milošević/alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>