Region

Svet

Pucano na automobil Amadeus benda (Foto)

Posle snimanja spota za pesmu "Moja zemlja" u kome se pojavljuju članovi Žandarmerije, momci iz  benda Amadeusa stalno su na meti uvredljivih poruka i pretnji, a pre nekoliko dana je i pucano na autora pesme Bojana Stanimirovića.

Pucano na automobil Amadeus benda (Foto)



Amadeus bend podelio 3.000 novogodišnjih paketića ugroženoj deci
"Ne znamo ko je pucao, dok je Boki vozio auto od Konjarnika na Dorćolu, slušao je muziku i odjednom čuo udarac. Nije nikak značaj pridavao tome, već je nastavio svoj put, sve dok mu kod Vukovog spomenika nije počela da svetli lampica za ulje. Pošto je bilo kasno popodne, ostavio je kola ispred radnje automehaničara i tek sutradan je doživeo šok.  Pošto dobro poznajemo balistiku, vidi se da je napadač pucao iz stojećeg stava i očito direktno u gumu! Pogodio je rezervoar i ulje je iscurilo",kaže frontmen grupe Aca.


Foto: Alo!

Iako u početku momci iz Amadeus benda nisu želeli da slučaj prijave policiji, zbog konstantnih pretnji otišli su u stanicu da daju izjave: "Želimo da verujemo da je ovo slučajnost. S druge strane, ništa nas ne može uplašiti i ako neko misli da će Amadeus nestati ako se zapreti kompozitoru pesme „Moja zemlja“, grdno se vara. Ovo radimo zbog dece Srbije",  završava Aca.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.
Foto: Facebook/Amadeus bend prvi profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>