Region

Svet

Zvezde Granda: Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina prošle u treći krug takmičenja! (Foto)

Počeo je novi krug takmičenja "Zvezde Granda", a u drugoj emisiji na red su došle devojke koje su se plasirale u ovaj deo takmičenja. U sledećem krugu imaćemo prilike da gledamo i Mariju Stajić, Marinu Antić, Zvezdanu Stevanović, Eminu Islamović i Ninu Đumić.

Zvezde Granda: Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina prošle u treći krug takmičenja! (Foto)



Zvezde Granda: Počeo drugi krug! Petar, Jasmin, Minel, Stefan S. i Stefan K. prošli dalje! (Foto)
Prošle nedelje imali smo prilike da gledamo prvo veče drugog kruga takmičenja Zvezde Granda, u kome su se žiriju ponovo predstavili muškarci i jedva napravili baraž. To je bio dokaz da u novom krugu takmičenja žiri mnogo ozbiljnije ocenjuje kandidate pa je tako bilo i sa devojkama.

Baraž je jedva napravljen, kao i u prošloj emisiji, a čini se da je glavni problem takmičarki koje su se večeras predstavile loš izbor pesama, a većina njih odlučila se upravo za pesme Lepe Brene i Snežane Đurišić koje su u žiriju. Što se glavnog žirija "Grand produkcije" tiče, Lepa Brena ponovo se priključila Saši Popoviću, ali je i Žika ostao kao treći član.



Zvezde Granda: Radiša, Novica, Igor, Danijel i Milan prošli dalje u drugom baražu! (Foto)
Subotičanka Daniela Patrik koja je nastupila u toku početka emisije podelila je žiri i izazvala ozbiljne rasprave između članova koji odlučuju o sudbini kandidata. Zorica Brunclik ozbiljno se zauzela za nju, a onda ponovo napala Sašu Popovića kako njen glas nije bitan. Za ovu devojku Žika je rekao da ima "dobar rad nogu", što se Zorici posebno nije dopalo kao komentar.



Lepa Brena prokomentarisala je samo jednu takmičarku, Milicu Pavlicu koja je otpevala dve njene pesme. Kako se večeras takmičarke predstavljaju jednom sporijom i jednom bržom pesmom, prvo je otpevala "Okrećeš mi leđa", a onda pesmu "Sanjam". Ovom prilikom Brena je rekla da joj se ne dopada način na koji peva vokal "a" i da joj zamera za pesmu "Sanjam" jer je nije dobro izvela, pa kandidatkinja nije prošla u baraž.



U baražu u kome kandidatkinje pevaju samo po jedan refren bilo je samo šest takmičarki, što je ponovljeni scenario od prethodne nedelje, kada se u muškom baražu našlo samo šest takmičara.

Žiri je odlučio koja će kandidatkinja napustiti takmičenje, a u sledeći krug plasiralo se sledećih pet učesnica: Marija Stajić (19), Marina Antić (30), Zvezdana Stevanović (20), Emina Islamović (18) i poslednja takmičarka koja se plasirala u treće kolo Nina Đumić (25).

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>