Svet

Region

Kolin Farel: Bilo je strašno voditi ljubav trezan!

Glumac Kolin Farel godinama je bio zarobljen alkoholizmom, a njegovi poroci učinili su da jednog dana kada se napokon otreznio prosto ne može trezan da se nosi sa uobičajenim stvarima u životu.

Kolin Farel: Bilo je strašno voditi ljubav trezan!



Kolin Farel: Jedva sam preživeo rat sa drogom i alkoholom
Ovaj popularni holivudski glumac dao je intervju za jedan magazin i pokazao se kao neko ko bez dlake na jeziku priča o svojim problemima iz prošlosti na koje nikako nije ponosan. Kao glumac koji se borio sa zavisnošću, on je otkrio da mu je bio veliki problem da se priključi svetu kao neko ko je trezan, a jedno od najčudnijih iskustava bilo mu je vođenje ljubavi bez dejstva alkohola.

Kolin Farel: Opušteno, a seksi! (Foto)
"Nisam izgovorio nijednu reč trezan već 15 godina", rekao je on i dodao da je mislio kako nikada više ni sa kim neće govoriti, a što se vođenja ljubavi kaže sledeće: "Vodio sam ljubav sa jednom ženom posle dve ipo godine otkako sam se otreznio i to je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u celom mom životu. Bilo je popodne, svetlo u sobi, prozori su bili otvoreni. Bilo je divno i ona je bila nežna, ali je bilo strašno jer sam navikao na mračne klubove i WC-e, tamne sobe i pijanstvo", istakao je glumac.

Sem teškog prihvatanja stvarnosti bez alkohola, glumac kaže da trenutno nije spreman za vezu. Veruje u monogamiju, ali mu očigledno ne ide takav vid veze.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>