Region

Svet

Vlado Georgiev: Priželjkujem ljubav i porodicu

Popularni kantautor Vlado Georgiev može se pohvaliti jednom od najkvalitetnijih karijera na ovim prostorima, ali pored posla, pevač bi voleo da se ostvari i kao suprug i roditelj.

Vlado Georgiev: Priželjkujem ljubav i porodicu



Vlado Georgiev: Ženim se ove godine, obećao sam mami! (Foto)
Baš na Dan zaljubljenih kada ceo svet proslavlja ljubav i parovi se časte poklonima, Vlado Georgiev razgovarao je sa ekipom "Ekskluziva". Pevač je ovom prilikom izjavio da je još uvek solo, potpuno. "Ali, priželjkujem porodicu i ljubav", dodao je on.

Nesumnjivo bi mnoge dame želele da se nađu u ulozi te žene koja će osvojiti pevačevo srce, ali je on za sada još uvek sam. Sem što je izjavio kako želi porodicu, Vlado je prokomentarisao nedavne probleme sa hakovanim nalogom na društvenim mrežama.


Vlado Georgiev na Clubbing Tour-u: Pogledajte kako je bilo na nastupu u Tuzli! (Foto+Video)
"Nije me strah da će neko pročitati moje intimne prepiske, jer se time ne bavim i samo SMS-om se dopisujem sa svojim prijateljima. Sada ću i to prestati da radim", rekao je Vlado nakon što je hakovani profil vratio u svoje vlasništvo.

I pored raznih problema sa kojima se bori ovih dana, Vlado Georgiev objasnio je zašto u poslednje vreme nastupa u manjim klubovima, a ideja jeste da bude dostupan publici i da se dobro pripremim sa svojim bendom za veliki koncert koji će 16. maja održati u beogradskoj Areni.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>