Region

Svet

Tanja Savić ispunila želju teško bolesnom svekru: Odvela decu u Australiju!

Tanja Savić nedavno je izjavila kako sa svojim suprugom i sinovila ide na odmor u Dubaji, ali prema rečima pevačicinog oca istina je ipak malo drugačija.

Tanja Savić ispunila želju teško bolesnom svekru: Odvela decu u Australiju!



Tanja i Dušan otputovali su u Australiju kako bi pevačicinom svekaru Đorđu, koji je teško bolestan, ispunili želju da vidi unuke. Ove navode potvrdio je i Tanjin otac Staniša Savić.

Tanja Savić progovorila o razvodu: To su izmišljene i smešne priče! Moj brak savršeno funkcioniše
"Tanja nije na odmoru u Dubaiju, već je otputovala u Australiju! Znate, moj prijatelj je bolestan, zdravstveno stanje mu se pogoršalo, kritično je, pa je tražio da vidi unučiće, zato su tako brzo otputovali. Ne znam kada će da se vrate, ne zna ni ona, biće tamo za sada. Sa njom se i ne čujem, žena se čuje, pa mi kaže šta su pričale", rekao je pevačicin otac i dodao da zbog teškog stanja u kome se nalazi njen svekar Tanja je dolučila da zaboravi na sve probleme.

"Nama Tanja ne priča mnogo o braku, sigurno je da se oni, kao i svaki bračni par, svađaju, ali razvoda neće biti, pogotovo ne sad kad ih je snašlo sve ovo", rekao je Savič.

Iznenadni put poremetio je Tanjine planove, pa se sada dovodi u pitanje i snimanje dueta koji je trebalo da uradi sa Slavicom Ćukteraš: "Neizvesno je i da li će Tanja snimiti duet sa Slavicom, jer njen boravak u Australiji može da potraje, pošto Dušan neće ostaviti majku samu, dok mu je otac u bolnici, a neće ni pustiti Tanju da sa decom dođe u Srbiju bez njega. Ona je o razvodu razmišljala, ali joj je ova situacija poremetila planove. Međutim, sigurna je da će, kada se svekar oporavi, okončati svoj brak", rekao je izvor blizak pevačici.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus


>