Region

Svet

Dragan Kojić Keba ponovo u Grandu!

Pevač Dragan Kojić Keba koji je pre godinu dana napustio produkciju "Grand" u dogovoru sa Sašom Popovićem vratio se na muzičku scenu svoje matične kuće.

Dragan Kojić Keba ponovo u Grandu!



Dragan Kojić Keba: Laž je da sam dobio batine!
Keba je posle incidenta koji je imao tokom snimanja emisije "Paparazzo lov", kada je jednog od članova ekipe udario i polomio mu kameru, odlučio da povuče tužbu protiv Televizije Pink i vrati se na veliku muzičku scenu Granda, a u četvrtak se prvi put posle velike pauze pojavio i na snimanju.

"Tužbu protiv “Pinka” i uopšte sve tužbe sam povukao zbog svog mira! Dok sam bio u Australiji pisalo se dosta neistina i to mi je tamo donelo neke finansijske minuse i zar je trebalo zbog toga da tužim sve novine?!", rekao je Keba i dodao:

"Ne želim uopšte da se tužakam. Veoma sam svestan da je moja profesija javna, neka me prate koliko god hoće i neka me pitaju šta god hoće i na sceni i van nje, ali ono najintimnije se mora poštovati. Tako da nemam ja vremena za bilo kakvo tužakanje, neke stvari sam u miru i tišini iskristalisao i doneo takvu odluku".

Popularni pevač o spekulacijama kako je molio Sašu Popovića da ga vrati ne želi puno da priča, samo je kratko prokomentarisao: "E, stvarno se ne bih bavio detaljima, to su kuloarske priče. Saša je moj drug, prijatelj i saradnik, nas dvojica smo uvek bili u dobrim odnosima. Za ovih godinu dana, koliko nisam bio u “Grandu”, družili smo se i posećivali pošto živimo blizu", kaže pevač i dodaje:

Toliko zajedničkih lepih trenutaka imamo u životu da nikakvog razloga nije bilo da iko ikoga moli za nešto. Sasvim lepo sarađujemo, on poštuje moju profesiju i mene kao ličnost, kao i ja njega, a sve ono što je bilo, pa bože moj, takav je život... Nije to nešto dugo ni trajalo da nismo zajedno... Što se “Granda” tiče, spremam uskoro treću kompilaciju “Best off”, kao i jednu novu pesmu koja će izaći na proleće", zaključio je Keba.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Dragan Koji Keba

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>