Svet

Region

Kamera na kacigi Mihaela Šumahera kriva za povredu glave?

Stanje Mihaela Šumahera je i dalje kritično, a do novih informacija o njegovom zdravstvenom stanju jako teško je doći pošto porodica ne želi da izlazi u medije.

Kamera na kacigi Mihaela Šumahera kriva za povredu glave?



Mihael Šumaher nije više u opasnosti: Porodica veruje u njegov oporavak
Istraga o nesreći sedmostrukog svetskog šampiona se nastavlja, a nove informacije nastavljaju da šokiraju javnost. Sada se spekuliše o tome kako je kamera na kacigi koju je Šumaher imao tokom skijanja značajno doprinela ozbiljnosti povrede. I dalje se postavlja pitanje, kako je vozač Formule 1 mogao da polomi kacigu, ako nije vozio prebrzo.

Prema rečima inženjera koji je jedan od dizajnera sporne kacige, kamera je najviše odgovorna za povrede koje je Mihael Šumaher zadobio pri padu. Takođe se navodi, da je Šumi sam namestio kameru, jer one nisu dostupne u ovoj kombinaciji. Mali, ali veoma opasan uređaj može da deluje poput čekića i da tokom pada izazove ozbiljne povrede.

Porodica veruje u oporavak svetskog šampiona, koji se od 29. decembra 2013. godine nalazi u veštačkoj posle teške nesreće koju je doživeo tokom skijanja u Francuskoj.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/ Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>